Webinar: Opvoeden doen we samen

Het lijkt wel alsof we de laatste jaren allemaal worstelen met de combinatie gezin, werk en vrije tijd. Het voelt soms alsof je alleen staat in de opvoeding van je kinderen, terwijl je om de oren geslagen wordt met opvoedingsadvies. “Het lijkt wel alsof kinderen opvoeden een economische investering is die moet renderen." zegt Michel Vandenbroeck.

Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

De crisis in de kinderopvang maakt ook duidelijk dat ons zorgsysteem faalt. Maar opvoeden en ouderschap kunnen ook op een andere manier ingevuld worden. Als je een netwerk hebt om op terug te vallen en de verantwoordelijkheid kan delen, wordt het een ander verhaal. Noëmi Willemen: “Zo neemt de druk op ouders en kinderen af en krijgt samen opvoeden terug een plaats.”
Noëmi Willemen en Michel Vandenbroeck werkten de voorbije jaren aan verschillende onderzoeken. Voor hen zijn solidariteit, samenleven en gedeelde verantwoordelijkheid fundamentele waarden in opvoeden. Tijdens dit gratis webinar op woensdag 22 mei om 20u delen ze hun bevindingen over andere manieren van opvoeden en ouderschap.
Een Webinar van de Gezinsbond in samenwerking met V.C.O.K. in het kader van de week van de opvoeding.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Za jun 08
Locatie

Laarne 9270 Dorpstraat 1 Laarne garageverkoop

Do jun 06
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Di jun 11
Locatie

Tielt 8700 Deinsesteenweg 182 Struisvogelboerderij Schobbejaks Hoogte