Tweedehandsbeurs voorjaar 8 maart 2020

Voorjaars Tweedehandsbeurs Gezinsbond Afdeling Gent Hier vind je alles wat je zoekt voor jouw kleine spruit van kledij tot verzorgingsmateriaal en speelgoed, aangeboden door vriendelijke standhouders met een rijk en gevarieerd aanbod aan schappelijke prijzen.

Locatie

Gent 9000 Martelaarslaan 13 VIP-school

Naast een zeer uitgebreid aanbod van standhouders bieden we in onze koffie en theehoek kleine versnaperingen aan. Zo is er kans om met elkaar in gesprek te komen.
Zoals steeds is er voor de kinderen een kinderspeelhoekje. Hier komen onder toezicht van enkele van onze babysitters de kleintjes aan hun trekken terwijl de mama’s en de papa’s rustig kunnen rondneuzen.
We voorzien ook een Informatiestand Gezinsbond en verkoop met korting.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Inschrijvingsdata voor Gentenaren vanaf 10 januari en voor niet Gentenaren vanaf 10 februari vanaf 9u. Inschrijven als standhouder kan enkel per mail. U bent pas zeker van uw plaats als u de bevestigingsmail hebt gekregen. Een plaats kost 50 euro, waarvan u 25 euro terug krijgt na de beurs.
Bezoekers van de beurs hebben vrije toegang de dag zelf tussen 9 en 12u.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten