Tweedehandsbeurs najaar 20 oktober 2019

Najaars Tweedehandsbeurs Gezinsbond Afdeling Gent Naast een vlekkeloze organisatie, een super gemotiveerde ploeg die de zaal de dag vooraf al klaar maakt en na de beurs de zaal terug in zijn oorspronkelijke staat omtovert, de vriendelijke standhouders met een rijk en gevarieerd aanbod aan schappelijke prijzen, wat voor ons de normale beurs is, voorzien we heel wat pluspunten deze keer!

Locatie

Gent 9000 Offerlaan 1 Freinetmiddenschool

Plus 1: Rode Neuzen
Wij doen mee met de rode neuzenactie om op die manier alle standhouders en bezoekers van onze beurs bekend te maken met het initiatief en hen bewust te maken van het belang van het mentaal welzijn van jongeren en door onze inzameling ook effectief een bijdrage hieraan te leveren.
Plus 2: Pop-up workshop
Restjes stof in alle maten en kleuren, we toveren ze om tot leuke popjes, met restjes wol maken we ze helemaal af. Ze worden je allerliefste knuffel met wie je al je belevenissen kan delen.
Plus 3: PimPels workshop
Hip Hergebruik. Upcycling workshop waarin we alledaagse, saaie, oude voorwerpen pimpen met papier zodat ze leuke hebbedingetjes worden waardoor de wereld kleurrijker wordt... zo gunnen we de dingen een tweede leven en vermijden we afval. We hebben geen knutselmateriaal nodig, we gebruiken de dingen uit onze directe omgeving en maken onze lijm zelf!
Plus 4: Poëzie beroert het hart
Vanaf september verwachten we de inzendingen van onze gedichtenwedstrijd voor jong en oud. De inzendingen worden tijdens de beurs ten toon gesteld. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de tweedehandsbeurs.
Plus 5: Multicultureel café
In onze koffie en theehoek worden kleine versnaperingen aangeboden uit de verschillende culturen die Gent rijk is. Zo is er kans om met elkaar in gesprek te komen.
Plus 6: Kinderspeelhoekje
Hier komen onder toezicht van enkele van onze babysitters de kleintjes aan hun trekken terwijl de mama’s en de papa’s rustig kunnen rondneuzen. Ook de kindergrime vind je hier: met sierlijke trekken en mooie kleuren worden de kinderen die mooie prinses of die gevaarlijke tijger waar ze altijd al van gedroomd hadden.
Plus 7: Informatiestand Gezinsbond en verkoop met korting
Hier krijg je antwoord op wat je altijd al had willen weten van de Gezinsbond.
Plus 8: Schenking Babynest
Na de beurs kunnen standhouders onverkochte spullen schenken aan babynest.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Inschrijvingsdata voor Gentenaren 15 augustus en voor niet Gentenaren 22 september voor vanaf 9u. Inschrijven als standhouder kan enkel per mail. U bent pas zeker van uw plaats als u de bevestigingsmail hebt gekregen. Een plaats kost 50 euro, waarvan u 25 euro terug krijgt na de beurs.
Bezoekers van de beurs hebben vrije toegang de dag zelf tussen 9 en 14u.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Vr Nov 22
Locatie

Destelbergen

Do Nov 28
Locatie

Mariakerke

Do Dec 05
Locatie

De Pinte