Kangatraining zomer 1

Kangatraining is een ideale workout voor jonge moeders samen met hun baby in een draagdoek of draagzak. Het is afgestemd op de behoeftes van zowel de jonge moeders als van de baby’s. Op zondag 16 juni, zondag 23 juni, zondag 30 juni, zondag 7 juli en zondag 14 juli.

Locatie

Gent 9000 Rooigemlaan 518 KC Dance Complex

Deze reeks Kangatraining gaat door op volgende zondagen: zondag 16 juni, zondag 23 juni, zondag 30 juni, zondag 7 juli en zondag 14 juli 2019.
Kangatraining is een workout voor jou samen met je baby in een draagdoek of draagzak. Deze training schenkt speciaal aandacht aan de lichamelijke veranderingen en behoefte van de moeder na de bevalling. Jij wordt fit terwijl je kindje in de draagdoek of drager gezellig mee wiegt. De Kangatrainer past het trainingsniveau aan voor elke afzonderlijke moeder. Meedoen kan vanaf 6-8 weken (bij een keizersnede 10-12 weken) na de bevalling, mits je een ‘ja’ hebt gehad om te sporten van je verloskundige, gyneacoloog of dokter. Er zit geen maximale leeftijd aan je kindje, mee doen kan tot wanneer jij je kindje nog fijn en veilig kan dragen. Tijdens de kangatraining is het heel belangrijk dat je baby veilig gedragen wordt. Heb je geen drager of draagzak? Geen nood – deze kun je kosteloos lenen tijdens de workshop en je krijgt hulp met afstellen. Geef het wel even aan want het aantal draagzakken en doeken is beperkt. De training wordt gegeven door Hajnalka Gyulavari. Ze is zelf mama van een dochter van 18 maand. Haar dochter valt tijdens het trainen vaak heerlijk in slaap en dat geeft, ondanks de flinke workout, toch een moment van ontspanning. Hajnalka vindt het tof om mama’s te helpen fit te blijven én hun kindje dicht bij hun te dragen. Meer info over kangatraining op www.kangatraining.be

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
25.00

Leden gezinsbond betalen voor de reeks van 5 lessen 25 euro, niet leden betalen 50 euro.

Inschrijven

om in te schrijven stuur je een mailtje naar secretariaat@gezinsbond.gent

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.