Bovenregionale Lenteontmoeting GOSA OVL

Een lenteontmoeting voor iedereen! Voordracht door Tom Bruyer (over het Hamas-Israël conflict) - gevolgd door een receptie en lunch en een muzikale afsluiter door Ann Van der Plaetsen samen met Wim Claeys (zang en klavier)

Locatie

De Pinte 9840 Pintestraat 29 Domein Begonia

Programma start om 10u00 met:
Voordracht Tom Bruyer
De militante beweging Hamas voerde op 7 oktober vanuit de Gazastrook een verrassingsaanval uit op Israël. Het conflict heeft zich intussen tot een oorlog van nooit-geziene omvang ontwikkeld. Tom Bruyer kadert de oorsprong van het conflict tussen Israël en Palestina. Tom Bruyer is gepassioneerd door het Midden-Oosten en heeft zich gespecialiseerd in Israël en de Golfstaten. Hij volgt de politieke, economische en culturele ontwikkelingen in de regio op de voet.

Receptie & lunch

Muzikale afsluiter
Ann Van der Plaetsen zingt samen met Wim Claeys (zang en klavier) leuke en ontroerende liedjes en praat ze vrolijk aan elkaar. Ann Van der Plaetsen heeft verschillende muziekprojecten op haar naam staan, waaronder een kunstproject waar ze instrumentale en vocale muziek verzorgt.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
42.00

Volledig programma 42 €
Enkel de voordracht 5 €

Inschrijven

Inschrijven en betalen vóór 14 april. Inschrijven is verplicht en bij voorkeur via https://www.gezinsbondgosaovl.be/event/lenteontmoeting-op-zondag-21-apr…

Info en mogelijk alternatief inschrijven via ons secretariaat info@gezinsbondgosaovl.be of 0486 151 105.

Betaling op rekening BE98 0017 4695 0293 van de Gezinsbond GOSA OVL met mededeling Lenteontmoeting, alle namen + voornaam en afdeling van de ingeschreven personen.

Annulering wegens ziekte of ongeval is slechts mogelijk t.e.m. 14 april, nadien is er geen terugbetaling of tussenkomst meer mogelijk. Zelf een vervanger aanbrengen is geen probleem.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Za jun 08
Locatie

Laarne 9270 Dorpstraat 1 Laarne garageverkoop

Do apr 25
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel

Do Mei 16
Locatie

Laarne 9270 Keistraat 5 Zaal de Melopee